Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Aparat de masaj gat si umeri Taiko QK-701

119.00Lei   (include TVA)

Aparatul de masaj cervical cu ciocanele QK-701 este unul dintre cele mai puternice aparate de masaj, ce antreneaza mai multe grupe de muschi, astfel masand si eliminand intens durerile de gat, umeri si spate. Acest aparat de masaj este potrivit pentru toate persoanele care au dureri de spate sau de gat.

Prin masaj va puteti elibera de spasmele musculare si puteti imbunatati circulatia sangvina. Masajul se realizeaza prin lovituri. Doua ciocanele sunt actionate pneumatic sa realizeze lovituri al caror ritm si simetrie e controlata de un microcontroler. Dupa parerea noastra, cea mai eficienta parte a masajului vine din variația numarului si intensitații loviturilor si a oscilației stanga-dreapta.

Se poate seta intensitatea/puterea (12 nivele) si programele de masaj (40 de variante de masaj cu lovituri produse de 2 ciocanele).

Aparatul de masaj umeri si gat ajuta la circulatia sangelui, reduce tensiunea si presiunea musculara, reduce oboseala relaxand fizic si psihic.

Aparatul de masaj umeri si gat este puterea originala a tehnologiei de masaj intens TAIKO,o inovatie reinventata printr-un design confortabil, transmite lovituri puternice care patrund adanc in muschi, pentru o indepartare eficienta a durerilor.

Caracteristici:

- telecomanda cu afisaj incorporata
- 40 moduri de masaj care se pot schimba din telecomanda
- 12 nivele de intensitate a loviturilor
- 10 minute de functionare apoi se opreste automat

Specificatii:

- Model: QK-701
- Tensiune: 220V
- Frecventa: 50Hz
- Putere: 50W
- Temporizator automat: 10 minute

Garantie 12 luni.

Recenzii

Cautare rapida
Recomandati produsul
Publicati via E-Mail Publicati pe Facebook Publicati pe Twitter Publicati pe Google Buzz Publicati pe Digg