Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Set de pictura dupa numere 40x40cm

55.00Lei   (include TVA)

Setul pentru pictura dupa numere este produsul care face furori in toata lumea, castigand aprecierea copiilor, dar si a adultilor.

Dezvoltati-va spiritul artistic cu ajutorul acestui minunat set de pictura 40x40cm care contine:
- panza predesenata (contur) cu dimensiunile: 40 x 40 x 1.5 cm;
- 9 tubulete de vopsea cu culori (numerotate);
- 3 pensule de pictura;
- clema si suruburi pentru prinderea tabloului.

Daca doriti sa aveti in casa sau sa faceti cadou un tablou pictat de dumneavoastra, atunci folositi setul de pictura dupa numere. Suprafata panzei este impartita intr-o serie de arii cu numere pe ele. Acestor numere le corespunde o anumita nuanta de vopsea, pe care o gasiti in tubuletele speciale din set.

Incepeti cu ariile mai mari, din partea de sus a panzei spre partea de jos, pentru ca tabloul dumneavoastra sa arate impecabil.

Setul de pictura dupa numere va ofera posibilitatea de a va petrece timpul liber intr-un mod mai mult decat agreabil si util. Puteti sa-l luati cu dumneavoastra oriunde, pentru a va exprima talentul de pictor in devenire. Poate fi de asemenea un cadou minunat pentru cei mici sau pentru cei mari.

Personajele sau peisajele din desenele de pe cartoanele de pictura pot diferi in functie de lotul disponibil (modelele de tablouri din poza pot fi diferite).

Varsta recomandata: 3ani +

 

Recenzii

Cautare rapida
0 produs(e)
Recomandati produsul
Publicati via E-Mail Publicati pe Facebook Publicati pe Twitter Publicati pe Google Buzz Publicati pe Digg